sâmbătă, 3 martie 2012

Lansarea www.targdemesteri.ro

Salut!

   Incepem prin a va spune ca ne bucuram de orice vizitator al blogului www.targdemesteri.ro. Am creat acest blog pentru a da curaj nou-nascutului www.targdemesteri.ro, pe care ne place sa il alintam TDM
  TDM a fost lansat recent, dand nastere unui concept nou in ceea ce priveste gasirea unui mester cat mai pe placul tau atunci cand vine vorba de modernizarea/ repararea casei sau gradinii.
   Vom inerca sa prezentam mecanismul de functionare al TDM pentru a putea fi inteles de toti cei care vor dori sa ni se alature.
    Atunci cand ai ceva de reparat prin casa, indiferent despre ce fel de reparatie e vorba (s-a strcat incuietoarea de la usa, bateria de la baie, a picat o bucata de faianta) sau vrei sa iti renovezi sufrageria sau vrei sa iti faci un balansoar in gradina, iti postezi lucrarea pe TDM absolut gratuit. Dupa ce in prealabil ti-ai facut un cont de client (care este la fel de gratuit). Daca adaugi si poze ale lucrarii va fi mai usor de comunicat cu mesterul. Apoi tot ce va trebui sa faci este sa astepti ca mesterii de pe site sa iti faca oferte cu privire la pret, durata lucrarii, materialele flosite si pretul acestora. Dupa ce discuti cu toti mesterii care se arata interesati de lucrarea ta, ti-l alegi pe cel care il consideri cel mai ptrivit. ;). Apoi site-ul te va pune in contact cu mesterul pe care l-ai ales.
   Daca vi se pare util si considerati ca v-ar putea fi de folos intr-o zi, va asteptam pe toti pe TDM.
   Pana data viioare, TDM va ureaza sa va bucurati de primavara!

   www.targdemesteri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu